Göra Flyttstädning vid flytt enklare

Maximal effektivitet för städföretag i Stockholm och Göteborg

Flyttstädning

En Guide till Vad som Inkluderas i en Flyttstädning: Förberedelser och Förväntningar

Att utföra en flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen, oavsett om du flyttar in i en ny bostad eller lämnar en befintlig. Men vad ingår egentligen i en flyttstädning? Här är en översikt över vad du kan förvänta dig att ingå i en professionell flyttstädning.

  1. Rengöring av ytor och ytor: En grundlig flyttstädning innebär rengöring av alla ytor och ytor i bostaden, inklusive golv, väggar, tak, skåp, hyllor, dörrar och fönster. Detta inkluderar också rengöring av eventuella fläckar, smuts och damm som kan ha samlats under tiden du bott i bostaden.
  2. Rengöring av vitvaror: Alla vitvaror i bostaden, såsom spis, ugn, kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin, bör också rengöras noggrant som en del av flyttstädningen. Detta innefattar rengöring både inuti och utanpå vitvarorna för att säkerställa att de är i gott skick och redo att användas av nästa hyresgäst eller ägare.
  3. Avkalkning av badrum och kök: Badrum och kök är ofta de områden i en bostad som kräver mest noggrann rengöring. En professionell flyttstädning i Sollentuna innefattar avkalkning av kakel, fogar, badkar, duschar, handfat och toaletter för att eliminera eventuell uppbyggnad av kalk och mögel.
  4. Dammsugning och dammtorkning: Alla golv, mattor, mattor och möbler bör dammsugas och dammtorkas noggrant för att avlägsna damm, hår och andra partiklar. Detta inkluderar även dammtorkning av alla ytor och föremål som inte kan dammsugas, såsom lampor, hyllor och möbler.
  5. Borttagning av skräp och sopor: En viktig del av flyttstädningen är att ta bort eventuellt skräp och sopor från bostaden. Detta kan inkludera att tömma papperskorgar, ta bort gamla möbler eller föremål som lämnats kvar av tidigare hyresgäster eller ägare, och se till att bostaden lämnas i en ren och välskött skick.

Genom att anlita en professionell städfirma för din flyttstädning Stockholm kan du vara säker på att alla dessa åtgärder utförs noggrant och effektivt för att säkerställa att din bostad lämnas i bästa möjliga skick inför nästa hyresgäst eller ägare. Detta ger dig också möjlighet att fokusera på andra aspekter av din flytt och göra övergången till din nya bostad så smidig och stressfri som möjligt. Vatten behöver du för att kunna städa, men för mycket vatten kan innebära skador på din bostad.